El Port Olímpic donarà a conèixer el nou Pol d’Economia Blava a les empreses del sector

El Port Olímpic està a punt de completar el seu procés de transformació, que fa de la promoció de l’activitat vinculada al mar un dels seus principals eixos d’actuació. El proper 5 de març, entre les 11h i les 13h, les empreses podran conèixer de primera mà el projecte gràcies a la Jornada de Portes Obertes del nou Pol d’Economia Blava, el primer centre empresarial de Barcelona dedicat a l’economia blava.

Durant la trobada, el Port Olímpic presentarà els objectius generals d’aquesta iniciativa i els espais que encara hi ha disponibles per a la instal·lació d’empreses en aquest nou ecosistema que facilitarà la generació de sinergies, la col·laboració i el creixement conjunt de les empreses instal·lades.

El nou Pol d’Economia Blava ja compta amb les primeres empreses que s’instal·laran en els 50 locals disponibles al Moll de Mestral i al Dic de Recer i ha atret l’atenció de companyies vinculades als serveis i les activitats nàutiques, l’economia circular, la innovació i la sostenibilitat.

La Jornada de Portes Obertes donarà l’oportunitat a les companyies del sector de l’economia blava conèixer en detall un projecte dissenyat per afavorir el seu creixement i connectar-les amb l’ecosistema empresarial vinculat al mar.

Programa

11:00 Registre d’assistents (Espai Mestral)
11:30 Benvinguda de la Direcció del Port Olímpic
11:40 Taula rodona amb empreses d’economia blava
12:00 Visita als espais del Pol d’Economia Blava
13:00 Refrigeri i clausura

 

LINK A INSCRIPCIONS