Adin i la consellera Jordà lliuren els premis a l’Innovació en el Sector Nàutic

Barcelona, Octubre 2019. ADIN promou l’emprenedoria en el sector nàutic amb el lliurament de la V Edició dels Premis a la Innovació. L’acte va ser presidit per l’Hble. Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, i el president del Saló Nàutic, Luis Conde.

L’acte que va coincidir amb la celebració del 50 aniversari d’ADIN, va tenir lloc a l’Espai del Mar del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, i va comptar amb una àmplia participació de projectes que va posar difícil la tasca del jurat.

Dels 17 projectes presentats, 10 projectes van superar la primera fase i, finalment es van triar els 5 finalistes. Atorgant-se, a més dels 3 primers premis, unes distincions per al 4t i 5è classificats.

El jurat integrat pels membres del Comitè Executiu d’ADIN, Jordi Senties, Amadeu Núñez, Miquel Mallafré, Ferran Escura i Miquel Guarner, per consens entre els seus membres, van considerar atorgar els següents premis, que van ser lliurats per l’Hble. Teresa Jordà, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Marta Felip, Secretària General del Departament d’Empresa i Coneixement, Quim Ferrer, Secretari d’Empresa i Competitivitat, Isidre Gavin, Secretari d’Infraestructures i Mobilitat i Sergi Tudela, director general de Pesca i Afers Marítims:

1er PREMI             KAI CYCLES

2n PREMI              SB BUOY

3r PREMI              DRASSANES NICOLAU 4.0

4t PREMI              NAUTICS

5è PREMI              KAUNO

http://www.adin.cat